Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Переможці шоколадно-кавових змагань

10 листопада у ТРК «Victoria Gardens» відбулась неймовірна подія від «Львівської майстерні шоколаду» - Мистецький пленер і Чемпіонат бариста.

Учасники приїхали до Львова з різних закладів мережі «Львівська майстерня шоколаду» в Україні.

Творчі декоратори-художники малювали картину на власну тему, тому судді з особливою цікавістю спостерігали за їхньою роботою. Кожну картину об’єднувала одна умова – використовувати можна було тільки чорний та білий шоколад для малювання. Картини вийшли неймовірними та реалістичними. Переможницею стала Більшовець Анна з м. Київ, художниця намалювала надзвичайно чуттєвий портрет дівчини, який підкорив серця наших суддів.

Протягом дня між собою змагались аж 17 бариста з різних куточків країни. Кожен вміло демонстрував свої вміння та навички з приготування кавових напоїв. Авторську каву та знання у кавовій сфері оцінювали строгі судді. Тому раді оголосити цьогорічного переможця Чемпіонату бариста - Стасів Іван (м. Львів).

Упродовж дня гостей шоколадно-кавового дійства чекало ще багато приємних сюрпризів: шоколадні майстер-класи з виготовлення цукерок для дітей, конкурси з поїдання цукерок на швидкість та вгадування начинки шоколадних тафель. А завершили цей насичений день виступи музичного дуету “INSHI” та VaBank jazz trio.

Більше фото переглядайте в галереї.