Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Зимові фестини

Настала магічна пора, коли вулиці міста засипає снігом, з коминів йде дим, дахи будинків одягають снігові шапки, морозяне повітря тішить свіжістю, а навколо витає святкова атмосфера. В такий час так хочеться зігрітись горнятком теплого напою в улюбленій кав'ярні. Саме тому наші майстри, натхненні святом, підготували спеціальну зимову вкладку.

"Зимові фестини" - це смачні та запашні напої і десерти, які по-особливому передають справжню святкову атмосферу.
"Мішмаш" - ніжне поєднання чорного шоколаду, молока, вишневого сиропу, м'ятного екстракту та м`якого маршмеллоу. Чудово смакує у будь-який час холодної пори, тільки потрібно закутатись у теплий плед та зручно вмоститись в улюбленому куточку Майстерні.


Чудово доповнить теплі дружні посиденьки "Журавлинний гелайза". Напій, який складається з журавлинного та апельсинового соку, журавлини, апельсину, лимону та запашної м'яти. 


Незмінно вітамінний та смачний "Обліпиховий камрат" - яскраве поєднання обліпихи, апельсину, кориці, бад`яну та м'яти. 


"Пряний аліас" - напій з молока, морозива, ванільного сиропу, бад`яну, кориці та гвоздики, прикрашений збитими вершками. Ідеально підходить для романтичного побачення.


Новинка цієї зими - "Шоколадно-вершковий карамболь". Десерт з ніжного сиру, білого шоколаду, вершків та печива "Орео". 


Нехай ця зима буде сповнена радості, магії свята та щастя. А наші апетитні смаколики тільки доповнюють їх! 


Вкладка "Зимові фестини" стартує у "Львівській майстерні шоколаду" у Львові вже 1 грудня, а в Майстернях у різних куточках України 4 грудня і триватиме до кінця зими! Тож насолодитись смаколиками встигнуть усі.