Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Пошта кохання

День Цьомок – день, коли хочеться дарувати коханим солодкі сюрпризи або ж підсолодити оригінальним презентом своє зізнання у коханні.

У цей особливий час, коли навколо витає атмосфера любові та солодких почуттів, так хочеться здивувати свої коханих та зробити романтичний подарунок. Для того, щоб поділитись своїми щирими почуттями, достатньо завітати у Майстерню та обрати саме той шоколадний подарунок, який найбільше здивує вашу половинку. Адже у наших крамницях можна знайти найпривабливіше шоколадне серце, оригінальні та цікаві шоколадні фігурки та набори цукерок ручної роботи. Або ж самостійно обрати улюблені цукерки та запакувати в святкову коробку. Особливим та несподіваним подарунком буде заздалегідь підготовлений львівськими шоколатьє індивідуальний шоколадний виріб з романтичним написом чи знимкою з власного архіву. Він обов’язково вразить близьку вашому серцю людину.

Смакувати топлений шоколад чи каву з улюбленими цукерками  в “Львівській майстерні шоколаду» в атмосфері, наповненій щирими усмішками та почуттями, теплими обіймами і словами, а ще солодкими цьомками – один з найкращих способів провести це свято разом з коханою людиною. 

Для щасливих закоханих традиційно з 2 по 13 лютого у Львові буде діяти Пошта Кохання. В майстерні, що розташована в ТРЦ «King Cross Leopolis», а також в нашій інтернет-крамниці можна обрати солодкий подарунок та підписати листівку для коханої людини, а наші «поштарі» доставлять його за вказаною вами адресою. Це справжня романтична подія, яка дозволить розказати про свої почуття оригінально та солодко.

Також для активних читачів офіційної сторінки Майстерні у Facebook до Дня Цьомок проводиться розіграш 5-ти наборів «Полуничні цьомки» - ніжних цукерок на основі білого шоколаду зі смаком полуниці.

Будьте активними, коханими та натхненими разом з «Львівською майстернею шоколаду»!

 

Слідкуйте за новинами на Facebook і цьомайте близьких своєму серцю людей з хештегом #ДеньЦьомок!