Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Мистецтво може бути солодким!

5 вересня 2017 року у Львівській Майстерні Шоколаду відбувся мистецький пленер "Майстер шоколадної справи" – творчий конкурс художників - шоколатьє та декораторів, які працюють з найсмачнішим матеріалом – натуральним шоколадом. 

«Цим пленером «Майстерня шоколаду» продовжує започатковану минулого року традицію мистецько-художніх заходів, які покликані сприяти професійному та особистісному розвитку майстрів шоколадної справи. Завдяки таким заходам відбувається обмін досвідом, ідеями та уміннями наших шоколатьє» - коментує керівник Тренінгового центру компанії Галина Іваник. 

Під час Мистецького пленеру майстри з різних куточків України зустрілися у Львові у ТРЦ “Вікторія Гарденс”, де змагались за звання «Найкращий художник» та «Найкреативніший декоратор». Художники виконали авторські шоколадні ескізи, а декоратори продемонстрували володіння технікою шоколадного декорування фігурок. Загалом було 18 учасників, з них 11 художників та 7 декораторів.

Окрім мистецької, Пленер мав ще благодійну мету: всі створені художниками шоколадні картини та декоровані фігурки були передані в дитячі установи, щоб малеча змогла поласувати справжніми шоколадними шедеврами. Гостей, що завітали на Мистецький пленер від Львівської Майстерні Шоколаду, чекали безкоштовні майстер-класи, вікторини, пізнавальні розповіді, а також була нагода побути в ролі шоколатьє.

Усі учасники мистецького пленеру отримали безліч позитивних емоцій та неабиякий досвід, а також відзнаки та оригінальні подарунки від організаторів. У номінації "Найкреативніший декоратор" перемогу здобула Співак Анастасія (м. Тернопіль) за вміле поєднання різних технік декорування шоколадних виробів, відзнакою "Найкращий художник" було нагороджено Сумину Інгу (м. Краків). В номінації глядацьких симпатій перемогла Семенчак Валерія (м. Луцьк)