Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

День Цьомок

День Цьомок – день, коли хочеться дарувати коханим солодкі сюрпризи або ж підсолодити оригінальним презентом своє зізнання у коханні.

Саме час для того, аби здивувати смачними несподіванками та оригінальними ласощами свою половинку – для цього у наших шоколадних крамницях є нагода обрати серед сотень інших найпривабливіше шоколадне серце, набори цукерок та цікаві тематичні шоколадні фігурки. Або ж запланувати солодку несподіванку заздалегідь: з допомогою львівських шоколатьє підготувати індивідуальний шоколадний виріб з романтичним написом чи знимкою з власного архіву, з якими так солодко говорити про свої почуття! Адже близькі серцю люди заслуговують на усе найшоколадніше!

А щоб поділитись своїми солодкими почуттями Львівська Майстерня Шоколаду запрошує провести День Цьомок разом. Найшоколадніший фотограф-шоколатьє ловитиме найсмачніші моменти протягом усього дня: теплі обійми, щирі посмішки, сльози радості і солодкі-пресолодкі цьомки... Витатиме в атмосфері Майстерні і дещо магічне, навіть магнетичне: відвідувачі познайомляться з таїнством пантоміми, що здатне передати найпотаємніші почуття, користуючить магією без слів, а доповнюватимуть вечірню романтику зворушливі композиції у виконанні акустичної гітари. Ніхто у цей романтичний день не залишиться без солодкого цьомчика!

До слова, 3 лютого у всіх Майстернях по Україні починає діяти Пошта Кохання. Аби скористатись її перевагами обирай солодкий подарунок близькій своєму серцю людині та залишай її разом з листівкою в одній з Майстерень, а наші «поштарі» запросять адресата отримати подарунок у святковий день (14 лютого). У Львові Пошта Кохання діятиме за адресами: вул. Січових Стрільців, 5 та ТРЦ "Viktoria Gardens" вул. Кульпарківська, 226А.

Для справжніх романтиків та поціновувачів львівського шоколаду проводяться солодкі розіграші до Дня Цьомок. Обирай шоколадні презенти близькій своєму серцю людині у крамницях Майстерні Шоколаду у Львові, або замовляй на сайті www.chocolate.lviv.ua протягом 11-12 лютого і виграй романтичний вечір для двох. Також відбувається розіграш набору цукерок "Полуничні цьомки" для фоловерів офіційної сторінки Майстерні у Facebook.

Слідкуй за новинами на Facebook і цьомай близьких своєму серцю людей з хештегом #ДеньЦьомок!