укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Доставка та оплата
Вхід в особистий кабінет
Увійти через
соціальну мережу

Залогуватись через Google+ Залогуватись через Facebook
Оцініть наш сервіс
Дякуємо за Твою оцінку

Турнір "Шоколадний бариста 2016"

12 жовтня вдруге відбувся партнерський "Турнір бариста 2016", який об’єднав кавових профі Львівської Майстерні Шоколаду та експертів кавової культури України. Турнір бариста — свого роду вже традиція шоколадного колективу, водночас складний та престижний конкурс, важливий етап у житті та розвитку професійного бариста. За 10 хвилин кожен учасник повинен презентувати себе та каву, з якою працюватиме, а також приготувати три двійки напоїв: 2 еспресо, 2 капучино та 2 авторських напої.

Цьогоріч у турнірі взяли участь 23 бариста Львівської Майстерні Шоколаду: Галина Стрелюк (м. Київ), Денис Бондаренко (м. Одеса), Вадим Свінціцький (м. Вінниця), Денис Павлюк (м. Хмельницький), Анета Пєкарчик (м. Краків, Польща), Ірина Демидюк (м. Луцьк), Ірина Данилів (м. Трускавець), Ганна Пластун (м. Херсон), Дмитро Поліщук (м. Львів), Роман Пилип (м. Львів), Андрій Петій (м. Київ), Анастасія Єфімова (м. Харків), Віта Німчук (м. Луцьк), Мар’яна Костів (м. Івано-Франківськ), Роман Каспаревич (м. Львів), Олексій Щербаков (м. Чернігів), Віталій Крохмалюк (м. Одеса), Андрій Карпузов (м. Рівне), Анастасія Бородач (м. Харків), Анжеліка Гурин (м. Київ), Дмитро Галян (м. Львів), Ігор Юрківський (м. Одеса), Данило Залецький (м. Київ).

Виступи учасників оцінювали відомі кавомани України: Михайло Дацьо, Юрій Баньковський, Ярослав Боженов, Наталія Фарина, Іван Болгаров, Дмитро Височанський.

Звання "Шоколадний бариста 2016" здобув Дмитро Галян зі Львова, який продемонстрував грамотне приготування еспресо та капучино, а також вразив своїм авторським напоєм. Друге місце виборов Дмитро Поліщук (м. Львів), третє – Мар’яна Костів (м. Івано-Франківськ), які продемонстрували справжню любов до мистецтва кавоваріння.

Бариста в рамках чемпіонату не лише змагались за звання кращого бариста Львівської Майстерні Шоколаду, але й отримали новий досвід та практичні настанови від суддів, що суттєво мотивуватиме їх до нових звершень.

До слова, перший партнерський турнір “Шоколадний бариста” відбувся минулоріч, 22 липня 2015 року у Львові. У майстерності кавоваріння змагались 17 учасників зі всієї шоколадної України, а звання "Шоколадного бариста 2015" здобув Олексій Бутін з Івано-Франківська.