Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Запрошуємо на виставу «Майстерня Миколая»

Подарунки шелестять, мандаринки чистяться, а шоколадні фігурки розпаковуються, адже настав такий довгоочікуваний день Святого Миколая.

Традиційно в цей день «Львівська майстерня шоколаду» влаштовує святкову виставу «Майстерня Миколая»! 19 грудня на вулиці Сербській, 3 у самому центрі старого Львова пануватиме неймовірна святкова атмосфера. Фантастична вистава просто неба, сповнена справжніх див та дитячого добра. Весела зимова історія, в якій оживають величезні іграшки, зачарує усіх глядачів захоплюючим сюжетом. А смачні подарунки від Миколая для маленьких глядачів будуть гарним завершенням дійства.

Але у атмосферу свята порине не лише Львів. В тій же порі в Трускавці біля будинку «Львівської майстерні шоколаду» буде виступати тіньовий театр з не менш захопливою виставою. Цікава оповідь казкаря, яку доповнюють актори своєю грою. Це дійство зробить такий день ще більш святковим та радісним.

З нетерпінням чекаємо усіх 19 грудня о 19:00 год у Львові на вулиці Сербській, 3 та у Трускавці на вулиці Т. Шевченка, 4 (біля «Львівської майстерні шоколаду»)