Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Турнір "Шоколадний бариста 2015"

Перший партнерський турнір "Шоколадний бариста 2015" 17 учасників, висококваліфіковані судді, день напруженого змагання, смачна кава та ше смачніший шоколад! 22 липня 2015 року кращі бариста Львівської майстерні шоколаду змагалися в майстерності кавоваріння: 2 еспресо, 2 капучіно та авторський напій. Змагання проводилось згідно регламенту: у кожного бариста було всього 10 хвилин на презентацію техніки приготування кави, креативного виступу і демонстрації авторського напою на основі класичного еспресо.

У кавовому турнірі з присмаком шоколаду прийняли участь бариста зі всієї шоколадної України: Щербаков Олексій (м. Чернігів), Олексій Бутін (м. Івано-Франківськ), Анна Лещук (м. Вінниця), Ярослав Романишин (м. Ужгород), Олександр Бесхмельніцин (м. Київ, Андріївський узвіз), Павло Міщеня (м. Одеса, Дерибасівська), Борис Бей (м. Житомир), Євген Волощук (м. Київ, Полярна), Сергій Койнов (м. Київ, Горького), Андрій Ілечко (м. Трускавець), Павло Мотрук (м. Чернівці), Дмитро Галян (м. Львів), Олександр Таран (м. Запоріжжя), Денис Палюк (м. Хмельницький), Максим Колесник (м. Одеса, Пушкінська), Віктор Коновал (м. Київ, Хрещатик) та Кулакова Валерія (м. Харків).

Кавові напої, створені професійними бариста Львівської майстерні шоколаду перевершили усі сподівання. Майстри кавоваріння експерементували з ваніллю, лимоном та малиною, з льодами, зі свіжим імбирем та розмарином, розмаїтими прянощами, і, звісно шо з шоколадом – такою була кава у той день! Варто зазначити, що учасники турніру змагались за звання найкращого шоколадного бариста 2015 року, визнання серед колег, а також грошову винагороду на розвиток професійних здібностей.

Звання "Шоколадний бариста 2015" здобув Олексій Бутін з м. Івано-Франківськ, який продемонстрував грамотне приготування еспресо та капучіно, а також вразив своїм авторським коктейлем "Конфітюра", який складався з еспресо, вершків, свіжої малини, цукрової пудри та ванілі. Друге місце виборов Дмитро Галян (м.Львів), третє – Віктор Коновал (м. Київ, вул. Хрещатик), які продемонстрували справжню любов до мистецтва кавоваріння.

Професіоналізм та творчу винахідливість бариста ЛМШ оцінювали висококваліфіковані судді, креативні лідери кавової культури Львова: головний суддя - Ігор Бердніков, сенсорні судді - Ігор Павлов, Іван Болгаров та Дмитро Височанський, технічні судді - Любов Таран та Назар Шуляк. Суддівство турніру відбувалось згідно стандартів WBC (World Barista Championship).