Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Акція «Шоколадний вікенд у Львові»

Цей рік для «Львівської майстерні шоколаду» особливий, тому вона прагне зробити його особливим і для своїх гостей. Проведено вже дві акції, переможці яких насолодились головним призом – поїздкою до Львова! ЛМШ завжди рада дарувати позитивні емоції своїм гостям, саме тому приємності не закінчуються. Настав час для фінальної акції року - «Шоколадний вікенд у Львові». Учасники цієї акції матимуть унікальну можливість отримати сімейну поїздку (батьки з дітьми) на День Незалежності до Львова (24-25 серпня)!

Це гарний шанс провести останні літні сонячні дні, насолоджуючись смачним львівським шоколадом та прогулюючись вуличками Львова разом з сім’єю. Чудове завершення літніх канікул.

 Отож бери участь в акції, її умови дуже прості:
 1. Здійсни покупку в крамниці або кав’ярні «Львівської майстерні шоколаду» будь-якого товару на суму від 200 грн одним чеком.
 2. Відскануй QR-код та заповни онлайн-анкету.
 3. Обов’язково до онлайн-анкети прикріпи фотографію чеку.

Акція триває з 22 липня до 18 серпня 2019 р. включно у всіх закладах «Львівської майстерні шоколаду» в Україні (крім АР Крим). З детальними умовами Акції можна ознайомитись в документі нижче “Офіційні правила акції “Шоколадний вікенд у Львові”.

Увага! Настав час оголошення переможця акції “Шоколадний вікенд у Львові”!
Отже, сімейну поїздку до міста Лева на День Незалежності (24-25 серпня) отримує Ірина Котенко з сім'єю (м. Суми)!