Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Майстерня Миколая

Світлове шоу від “Львівської майстерні шоколаду”

Улюблений усіма день Миколая святкували цьогоріч весело та цікаво. Анімаційне шоу “Майстерня Миколая”, яке розпочалось о 18:00, відбувалось просто неба на вул. Сербській, 3 та вразило усіх своєю масштабністю.

Святкове дійство розпочалось з казкової вистави, сценою для якої слугувала сама будівля Майстерні. Казкар розповідав історію про Миколая, який щороку кладе подарунки під подушку чемним діткам. А з вікон будинку, наче магічні персонажі, визирали Миколай, Ангелик та Чортик. Останній хотів завадити святу, проте добро, як і годиться, перемогло зло, а допомогли цьому найщиріші глядачі — дітки, які гуртом прогнали Чортика. Казка продовжилась анімацією на фасаді будинку про те, як святий Миколай приходить до кожної домівки з цілою торбинкою подарунків у сніжну зиму.


Наприкінці до глядачів прийшов Миколай та роздавав солодкі подарунки діткам, які завітали на свято. Дійство “Майстерня Миколая” було сповнене дитячої щирості, казкової магії та святкової атмосфери. А саме світлове шоу щогодини повторювалось увесь вечір, щоб ним могли насолодитись усі.