Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Мистецько-шоколадний пленер

5 квітня 2016 року відбувся мистецький пленер "Майстер шоколадної справи" – конкурс художників та декораторів, які працюють з найсмачнішим матеріалом – натуральним шоколадом.

Як зазначають організатори, творчою метою пленеру є започаткування традиції мистецько-художніх заходів у Львівській Майстерні Шоколаду, сприяння професійного розвитку майстрів шоколадної справи, обмін досвідом, ідеями та вміннями.

Майстри боролись за звання "Найкращий художник" та "Найкреативніший декоратор", тому конкурс проходив на двох платформах одночасно. Талановиті художники виконували шоколадний ескіз у авторській техніці, а для декораторів головним завданням було представити найоригінальніші авторські елементи шоколадного декорування та втілити їх на шоколадному виробі. 

До Львова позмагатись за звання "Найкращий художник" та "Найкреативніший декоратор" приїхали майстри з України, Польщі та Чехії: Булаш Юлія (Київ), Возняк Даниїл (Прага), Гладка Анна (Черкаси), Голоско Таміла (Київ), Горобець Анастасія (Хмельницький), Занудько Надія (Дніпропетровськ), Капінус Артем (Дніпропетровськ), Олійник Оля (Одеса), Пономаренко Олексій (Херсон), Рожко Юлія (Житомир), Стороженко Тетяна (Кіровоград), Суміна Інга (Краків), Твардовська Дарія (Житомир), Турбаєвська Наталія (Одеса), Устименко Анастасія (Київ), Храпач Тетяна (Дніпропетровськ), Цесаренко Марина (Київ), Яненко Юлія (Житомир), Студена Зузана (Прага), Базилько Валентина (Київ), Більшовець Ганна (Київ), Гайворонська Ганна (Дніпропетровськ), Галинська Саманта (Одеса), Грисюк Наталія (Луцьк), Гужва Катерина (Чернігів), Ілюха Анастасія (Київ), Кабега Анна (Одеса), Каменецька Анжела (Дніпропетровськ), Міщенко Юлія (Київ), Павлець Дмитро (Харків), Пир Валентин (Рівне), Скобун Аліна (Київ).

Творчі здібності та професіоналізм учасників оцінювали кваліфіковані судді, креативні митці шоколадного мистецтва: Ольга Федишин – головний технолог Львівської Майстерні Шоколаду, Максим Фадєєв – керівник виробництва Львівської Майстерні Шоколаду, Андріана Чуніс – графічний дизайнер, фешн-ілюстратор, Ольга Проньків – головний майстер-шоколатьє Львівської Майстерні Шоколаду, Міла Шатохина – художник Львівської Майстерні Шоколаду.

Безумовно, майстри шоколадної справи приклали безліч зусиль та старань: художники – створивши справжні витвори мистецтва з шоколаду, а декоратори щораз підкорюючи глядачів та суддів креативним втіленням та презентацією своїх ідей. Водночас кожен майстер зумів проявити свій індивідуальний стиль роботи з шоколадом.

Усі учасники мистецького пленеру отримали безліч позитивних емоцій та неабиякий досвід, а також відзнаки та оригінальні подарунки від організаторів. У номінації "Найкреативніший декоратор" перемогу здобула Більшовець Ганна (м. Київ) за вміле поєднання різних технік декорування шоколадих виробів, відзнакою "Найкращий художник" було нагороджено Цисаренко Марину (м. Київ) за картину, виконану у жанрі портрету. 

Своїми враженнями поділись учасники, судді та гості свята: 

"Сьогодні я вперше приїхала до Львова. Це чудове місто, вражаюча архітектура та незабутні емоції. Дякую за чудовий задум організаторам мистецького пленеру. На мою думку, ми усі переможці, адже ми тут, значить - ми найкращі! Дякую за набутий досвід, гарно проведений час та привітність"

Таміла Голоско, м. Київ

"Львів – чудове місто, солодке та смачне. Організація турніру дає чудову можливість познайомити Майстерні зі різних міст України. Дякую за таку можливість, емоції та спілкування!"

Анна Гладка, м. Черкаси

"Hello! I really enjoyed today painting on chocolate. It was my first time and I low to everyone who can do it. It’s difficult. I am amazed how many people were here and how they are tallented. Thank you"

Zuzana Studená, Prague

"Дуже сподобався конкурс. Всі ці несподіванки, все було на найвищому рівні. Дуже приємно було познайомитись з колегами не тільки з України. Для нас це теж дуже важливо – побачити як працюють люди з шоколадом в Польщі та Чехії. Сподобалася і організація, увага до виступаючих (єдине що було холодно), але наші серця гріла дружба, увага і турбота. Дуже дякуємо"

Анна Більшовець, м. Київ

Цього разу у Львові довели, що мистецтво може бути дуже солодким!