Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Веселі валентинки

В лютому любові та уваги один до одного стає більше. Особливо приємно бачити задоволених працівників виробництва, які безпосередньо причетні до створення найромантичнішого шоколаду. Тож ми не здивовані, що цьогоріч атмосфера любові та взаємоповаги заполонила виробничі підрозділи і офіс, а встановлена фотозона із сердечками-валентинками стала ідеальним місцем для створення незабутніх світлин та гарного настрою. 

Окрім тематичної хендмейд фотозони, яка створювала романтичний настрій на виробництві, у працівників була можливість обмінятися між собою валентинками. 40 сердечок зі словами вдячності від колег знайшли своїх адресатів та стали символом щирості. «Я не очікувала, що в середу у нас буде святкування. Я була приємно здивована, коли побачила фотозону. Але ще більший подив в мене був, коли знайшла валентинку, присвячену мені! Це так надихаюче, що у нас була можливість зробити один одному приємність та подарувати частинку тепла. Я теж залишила своїм колегам валентинки – сподіваюся, що вони також відчули радість та мою любов», – ділиться враженнями Оксана Місінська, начальниця цеху заливки цукерок.

Ми раді, що ви, любі колеги, знайшли час та можливість долучитися до маленького свята, поділившись позитивом та добрими емоціями. Ваша залученість зробила цей день по-справжньому особливим, наповнивши наше виробництво атмосферою турботи та підтримки.