Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Розігруємо шоколадні дрони за донат

«Рій помсти 24/7» триває, а боротьба проти спільного ворога об'єднує. Для підсилення збору Львівська майстерня шоколаду оголошує розіграш!

Ми поєднали кілограм чорного шоколаду і вибухову карамель з бажанням швидше забезпечити ЗСУ «пташками». Так з'явились унікальні шоколадні вироби — перші українські шоколадні дрони в реальному розмірі, які розіграємо серед учасників збору. 

Щоб долучитися до розіграшу і прискорити вибухи серед окупантів, з 17 по 30 червня особливо щедро підтримуй донатом «Рій помсти 24/7»:

  • або гривнями на Monobank / LiqPay – від 200 грн одним платежем на рахунки збору, а в полі призначення обов'язково зазначте свій номер телефону та ПІБ.
  • або бофонами – перерахуй загалом не менше 100 бофонів в період розіграшу у додатку LOKAL.

5 липня ми оголосимо двох переможців, яких визначить рандомайзер та персонально* передамо шоколадні дрони кожному переможцю. 

Долучайся, роби вагомий вклад у допомогу ЗСУ та вигравай унікальний шоколадний дрон. Більше донатів — більше шансів!

Збір «Рій помсти 24/7» – це ініціатива Холдингу емоцій «!Fest», Благодійного фонду Сергія Притули та онлайн-сервісу Uklon. Мета – зібрати 130 000 000 грн на придбання 5 тисяч денних та нічних FPV-дронів для військових. 

*Передача головного призу відбудеться у Львові. Це обумовлено особливостями виробу — дотриманням температурного режиму при зберіганні та обережним транспортуванням.