Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Вітаємо з Днем Львова

Львів давно славиться своєю неповторною архітектурою, вимощеними бруківкою вуличками та затишними кав’ярнями з запашною кавою і смачним шоколадом. Історія Майстерні, яка виросла в велику мережу крамниць-кав`ярень, розпочалась саме у Львові. Тут створювались і продавались перші цукерки, тут вперше пригощали та дивували гостей солодкими новинками. Тепер «Львівська майстерня шоколаду» є відомим брендом, який знають не тільки в Україні, а й за кордоном. Львівські солодощі, які є візитівкою міста, дивують своїми особливими смаками, оригінальним виглядом та нестандартним пакуванням вже багато років.

Створюючи кожну цукерку, тафлю чи фігурку, кожен набір, ми намагаємось зберігати та відтворювати кращі традиції нашого міста. Неодноразово Львів надихав нас на створення цукерок чи подарункових наборів. Одним з таких є «Барвистий Львів» - набір, який складається з 25 різних пралінових, трюфельних та марципанових цукерок. Усі цукерки відрізняються одна від одної, але разом створюють неперевершений ансамбль смаків та кольорів, які чи не найкраще характеризують наше місто. А чудова та яскрава упаковка ще раз підкреслює його різноманітність. Цікаво, що в цей набір входять дві цукерки, з яких ще в далекому 2009 році розпочалась діяльність «Львівської майстерні шоколаду»  – «Софі» та «Львівська амурка».

Ми вдячні Львову за його атмосферу, любимо за його колорит та поважаємо за його історію. Саме ці характеристики зібрані в наборі «Барвистий Львів». Адже він і справді такий різний та барвистий – для кожного свій, для кожного особливий!