Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Кожна історія успіху бере початок зі своєї унікальної точки.

У 2008 році подружжя Дубових надихнулось ідею створити особливі шоколадні вироби. Натуральні та якісні, яких ще не було в Україні. Десятки годин та рецепти іноземною – за ніч Наталія Дубова могла зробити до 4000 цукерок. Вперше маленьку ляду ЛМШ було встановлено в центрі Львова на початку весни. Тоді містяни та гості спробували перші авторські цукерки ручної роботи. Все було продано за лічені години. Поступово люди дедалі більше закохувались у «добре солодке».

Коли докладаєш в працю не тільки зусилля, але й любов – витвір стає мистецтвом. 

Коли своєю роботою хочеш нести глибокий сенс – вона стає покликанням.

Наша місія – ділитись зі світом любов'ю до шоколаду, і вже 14 років ми втілюємо її в життя. А цей девіз лунає в серці кожного, хто працює тут, аби ти міг потішити себе смачненьким.

Зараз мережа налічує понад 50 закладів по всій Україні включно із Західною Азією, а шоколадні пакуночки впізнають та люблять. У майстерні близько 300 унікальних рецептів, за якими щодня готують професійні шоколатьє у Львові. Саме звідси цукерки мандрують світом. Від наших затишних закладів і до королеви Бельгії, супермаркетів в Японії та канадської діаспори.

З незмінною відданістю кожному,

команда Львівської майстерні шоколаду!