Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Конкурс кондитерів

Наприкінці січня в цеху випічки було гаряче та солодко, адже наші майстри кондитерської справи провели внутрішній професійний конкурс. Кондитери цеху випічки представляли свої напрацювання сезонних десертів. Який десерт став найкращим за версією журі та яку нагороду отримала команда переможців, розповідаємо далі.

Ініціаторкою конкурсу виступила Марія Колісник, шеф-кондитер Майстерні, яка задала тему конкурсу та разом із журі оцінювала роботи 11 співробітників. Учасники були розподілені на 5 команд, серед них:

1.«Авантюристки» – Юлія Антоняк та Христина Левко;

2.«Капучино» – Ольга Бута та Іванна Панасюк;

3.«Невгамовні» – Марія Тарасевич та Людмила Козак;

4.«Тріо» – Жанна Чура, Леся Жепка та Орися Блажейко;

5.Passion – Анастасія Крохмальна та Назар Горбачук.

Кондитери мали час підготуватися та продумати свої сезонні десерти заздалегідь, тож перед оцінюванням їм необхідно було лише створити довершений вигляд власних робіт, задекорувати та презентувати їх подачу. Усі десерти були представлені на розгляд журі, у складі – Марія Колісник, шеф-кондитер; Галина Васьо, керівник виробництва; Максим Фадєєв, завідувач виробництва; Уляна Іваник, шеф-бариста та Оксана Галян, продакт-менеджер, які оцінювали десерти з різних професійних сторін. Основними критеріями визначення переможця стали: зовнішній вигляд, актуальний декор, подача страви, смакові якості та стабільність десерту.

За результатами оцінок, переможцем стала команда Passion та їхній шоколадний десерт. Окрім визнання Анастасія та Назар, учасники із команди Passion, отримали грошову винагороду. Почесні друге та третє місця зайняли команди «Авантюристки» та «Невгамовні» відповідно, четверте та п’яте між собою поділили – «Капучино» та «Тріо». Окрім оплесків та гарних емоцій, учасники отримали ще й солодкі компліменти у вигляді набору цукерок «Чоколядовий Варстат» від Майстерні.

Вітаємо Анастасію Крохмальну та Назара Горбачука із перемогою та дякуємо всім учасникам за проявлені сміливість та фантазію у роботі із десертами!