Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Майстерня провела перший корпоративний майстер-клас у 2024 році

У короткий термін організувати та провести корпоративний майстер-клас на 85 людей? Кожному приділити увагу та прослідкувати за всіма процесами? Допомогти приготувати майже 1 300 цукерок за 1,5 години? Все це та навіть більше може наша команда – шоколадні чарівники із виробництва, офісу та закладу на Січових Стрільців.

1 лютого у готелі Taurus відбувся корпоративний шоколадний майстер-клас для фармацевтичної компанії. Мета заходу була не лише об’єднати 85 людей однієї компанії з різних куточків України, а й подарувати їм гарний настрій та залишити приємні враження від зустрічі у Львові. Тож майстер-клас від Львівської майстерні шоколаду став ідеальним варіантом для корпоративного дозвілля, а щоб в учасників майстер-класу точно все вдалося, їм допомагали наші шоколатьє.

Гості заходу були повністю занурені в шоколадну атмосферу: дізналися про батьківщину какао-бобів, історію приготування перших шоколадних напоїв, ознайомились із цікавими фактами про Майстерню, навчилися темперувати шоколад та виготовили цукерки власноруч, використовуючи методи скрутки, вирізання та декорування. На майстер-класі кожен учасник створив до 15 авторських цукерок, а наприкінці – отримали сертифікат шоколатьє та комплімент від Майстерні. За атмосферу та професійність майстер-класу відповідала команда із наших 11 колег:

1.Ольга Федишин, головний технолог;

2.Іванна Ковальчук, молодший технолог;

3.Оксана Місінська, начальник цеху заливки;

4.Марічка Семків,  начальник цеху замісу;

5.Ірина Венгринович, начальник цеху скрутки;

6.Орест Вагеман, старший кондитер;

7.Вікторія Рудчик, старший кондитер;

8.Марія Музика, кондитер;

9.Ірина Ільків, кондитер;

10.Інна Забудкова, шоколатьє закладу на Січових Стрільців;

11.Катерина Муха, менеджер з продажів.

Дякуємо колегам, що гідно представили Львівську майстерню шоколаду та круто провели захід. Тішимося, що наші майстер-класи обирають як класний та надихаючий корпоративний захід. Це підкреслює рівень професійності Майстерні, а також говорить про довіру до нашого продукту.