Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Шоколад із Майстерні вже вдруге тішить ласунів із Японії

Дарувати щастя поціновувачам шоколаду по всьому світу та популяризувати українську шоколадну продукцію – наша важлива мета. Особливо тішить, що продукція Львівської майстерні шоколаду знайшла справжніх поціновувачів в далекій Японії, адже ми знаємо які вибагливі смаки японців.

Вже вдруге наші шоколадні вироби подолали далекий шлях до східної країни саме напередодні романтичного свята. Шоколад завжди мав особливу символічну роль для закоханих різних країн. Японським ласунам особливо полюбились набори «Помаранчі в шоколаді», «Полуниця в шоколаді», а також смакували наші чудові горіхові драже в шоколаді.

Нагадаємо, що ідею об’єднати Україну та Японію шоколадом втілила в 2023 році відома блогерка Miri (Misato Kinouchi), яка подорожує світом у пошуках найкращих шоколадних виробів. Пані Кінуоші вже багато років знайомить японців з вишуканими солодощами з різних країн. Тішить, що серед її знахідок вкотре є наш шоколад з України від Львівської майстерні шоколаду. На власних інтернет-ресурсах відома блогерка закликала ділитися відгуками із хештегом #ウクライナとチョコでつながりた, що в перекладі означає «#Я єднаюсь з Україною крізь шоколад».

Багато японців, що вперше завдяки Miri спробували український шоколад від ЛМШ, були настільки захоплені, що активно поширювали власні відгуки мережею. Успіхом українського шоколаду на своїй сторінці в соціальних мережах ділився навіть Посол України в Японії Сергій Корсунський: «Львівський шоколад тепер продається в Японії. Це лише декілька скриншотів повідомлень вдячних японців, які отримали оці файні коробочки з продукцією львівських майстрів».