Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Львівська майстерня шоколаду стала частиною Ukraine House Davos

В середині січня у Давосі (Швейцарія) відбувся World Economic Forum (Всесвітній економічний форум). В рамках заходу працював Ukraine House Davos (Український дім), солодкою частиною якого стала продукція від Львівської майстерні шоколаду.

World Economic Forum (Всесвітній економічний форум) – захід, який щорічно збирає світових лідерів, економічних експертів, керівників великих світових компаній, а також запрошує провідних журналістів для обговорення найактуальніших питань, що стоять перед світом. В рамках форуму, країни організовують окремі представництва та події. Цього року Україна вже вкотре гідно представила власну актуальну програму в рамках роботи Ukraine House Davos, а учасниками подій стали лідери нашої держави.

Львівська майстерня шоколаду вже другий рік поспіль долучається до організації роботи Ukraine House Davos. Ми горді, що цього року презентаційні комплекти патріотичної колекції «Сильна Україна» стали представницькими подарункам високим гостям. Під час спілкування між подіями учасники також мали змогу скуштувати наші цукерки.

Цьогоріч Ukraine House Davos став найкращим павільйоном Форуму за версією журналу Politico. Журі відмітили не лише інтерактивну складову та цікаві дискусійні панелі, й спокійне та зручне для роботи підземне кафе. Важливо, що атмосферу Дому створювали лише українські бренди: окрім Львівської майстерні шоколаду, також були присутні SVIT KAVY, MOL'FAR Organic Tea, Food Cultura, RITO та інші.