Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Майстер-клас "Уроки шоколатьє"

Майстер-клас від Львівської Майстерні Шоколаду - це півтори години ремесла шоколадної справи для Вас та Ваших друзів!

Темперування шоколаду, виготовлення шоколадної фігурки власноруч, її декорування, цікаві факти про шоколад, а також частування смачними напоями – захопливе дійство як для дорослих, так і для дітей.

Темперування молочного шоколаду складається з трьох кроків: топлення шоколаду, швидке охолодження шоколаду на мармуровій плиті та повторне нагрівання в топильній машині до робочої температури. Потім темперований шоколад потрібно залити у спеціальні форми та охолодити до застигання. Усе учасники виконують самостійно під наглядом професійного шоколатьє.

Кожен учасник перетвориться на справжнього шоколадного майстра та реалізує свою солодку мрію. Для цього ми одягнемо Вас в форму шоколатьє, надамо всі необхідні атрибути та якісний натуральний шоколад. Розкриємо усі секрети темперування шоколаду, розкажемо, що таке праліне та як декорують фігурки, а також як виготовляють шоколадні троянди – вершину майстерності шоколадної справи. Крім того, поділимось корисними порадами та урочисто нагородимо Сертифікатом майстра шоколадної справи. 

Групи формуються від 5 осіб. Майстер-клас можна проводити для мішаних груп (наприклад, для батьків з дітьми).

Придбай сертифікат на майстер-клас:
Контакти кав’ярень, де проводиться даний майстер-клас:
м. Одеса