Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Акція «На джаз і шоколад до Львова»

Приємні сюрпризи з нагоди 10-ліття «Львівської майстерні шоколаду» продовжуються! Серед справжніх поціновувачів смачного шоколаду та неповторного джазу розігруємо джазово-шоколадний відпочинок у Львові. Незабутня поїздка до міста Лева на міжнародний джазовий фестиваль - Leopolis Jazz Fest (квитки на дві особи на 26 червня 2019 р.) може стати найкращою подією цього літа. Адже щороку наприкінці червня Львів перетворюється в осередок джазового мистецтва, де панує особлива атмосфера. Віртуозні виконавці з усіх куточків світу приїздять, щоб поділитись своїм талантом з глядачами. Саме тому ЛМШ дарує можливість виграти цю поїздку, щоб насолодитись емоціями від джазу та шоколаду. Щоб отримати винагороду потрібно лише стати учасником акції “На джаз і шоколад до Львова ”.

Умови акції:

  1. 1. Здійснити покупку в крамниці або кав’ярні «Львівської майстерні шоколаду» будь-якого товару на суму від 200 грн одним чеком.
  2. 2. Використати картку Lokal під час розрахунку на касі.

Акція триває з 15 травня до 12 червня 2019 р. включно у всіх закладах «Львівської майстерні шоколаду» в Україні (крім АР Крим)

 

Ура! Нарешті прийшов час оголосити переможця акції “На джаз і шоколад до Львова”, який отримає незабутню поїздку до міста Лева на міжнародний джазовий фестиваль - Leopolis Jazz Fest (квитки для двох осіб на 26 червня 2019 р.).

Отже, переможницею стала Оксана Федіна (м. Київ)!

З детальними умовами Акції можна ознайомитись в документі нижче “Офіційні правила акції “На джаз і шоколад до Львова”.