Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Шоколадно-кавова атракція у ТРЦ «Victoria Gardens»

30 вересня у ТРЦ «Victoria Gardens» відбудеться грандіозна шоколадно-кавова атракція від "Львівської майстерні шоколаду" - Мистецький пленер і Турнір бариста.


Третій щорічний Мистецький пленер пройде під гаслом "Я - майстер шоколадної справи". Цього року свято буде ще більш унікальним, адже до нього приєднується не менш творчий конкурс - Турнір бариста. Кожного дня наші шоколатьє та бариста разом працюють над створенням wow-ефекту та позитивних вражень для гостей Майстерні (одні біля вікон малюють шоколадні картини, інші заряджають емоціями через приготовлену ними каву). Об’єднання двох подій разом дасть можливість гостям оцінити командний дух працівників "Львівської майстерні шоколаду" і покаже, що усі процеси тісно пов'язані між собою.


Майстри з усіх куточків України зберуться в одному місці, щоб продемонструвати свої вміння та фантазію, а також позмагатись за звання "Найкращий художник" та "Найкреативніший декоратор". Перед ними постане завдання виготовити шоколадний малюнок або ескіз на тему "Найвідоміші архітектурні споруди світу" в авторській техніці.

Турнір бариста «Я – професіонал з приготування кави» цього року стає відкритим для глядачів. 21 бариста з усіх закладів «Львівської майстерні шоколаду» обиратимуть сорт кави, з якої приготують еспресо, капучино тавторськікавові напої.

Упродовж усього дійства для гостейбудуть проводитись цікаві вікторини захопливі майстер-класи з лате-арту та виготовлення цукерок.