Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Шоколадний вікенд у Львові 2016

Уже традиційно, навесні, Львівська Майстерня Шоколаду запрошує провести незабутні вихідні у Львові!
Кожен, хто замовляв шоколад ручної роботи від Львівської Майстерні Шоколаду у інтернет-крамниці протягом 5-26 лютого, автоматично ставав учасником і потенційним переможцем розіграшу.
Протягом трьох тижнів були визначені півфіналісти тижня, а 26 лютого оголошено переможця розіграшу.

У рамках події "Шоколадний вікенд" також було розіграно Набір Цукерок від Львівської Майстерні Шоколаду та готелю "Дністер", який отримала Наталія Богатирьова зі Львова.

Півфіналістами розіграшу стали Яна Сладковська (м. Жмеринка) та Сергія Рябоконь (м.Новомиргород), які отримали солодкі презенти від Майстерні. За результатами жеребкування на random.org переможницею розіграшу "Шоколададний вікенд 2016" стала Валерія Шевчишина (м. Миколаїв).

«Шоколадний вікенд у Львові» подарував для солокої пари Валерії та Максима: проживання зі сніданком в готелі «Дністер» - одному з кращих готелів Львова, незабутній шоколадний вечір для двох в Львівській майстерні шоколаду, де для закоханих було проведено шоколадний майстер-клас від професійного шоколатьє ЛМШ, екскурсія та шоколадне фондю, а також унікальні шоколадні сувеніри зі Львова.

Такі солодкі слова прийшли до нам від молодої сім'ї з Миколаєва, які по-шоколадному відпочивали у Львові:

"Улюбленій Львівській Майстерні Шоколаду!
Для нас була незабутньою ця чарівна шоколадна подорож до казкового Львова. Невимовно важко описати словами чудові моменти нашого шоколадного вікенду, але все ж таки варто спробувати.
О, чарівний Львів, ти маниш до себе одразу, з першого погляду, а коли все в шоколаді — то це просто казка!
Перемога в розіграші “Шоколадний вікенд” була для нас повною несподіванкою, але це безперечно приємна несподіванка. За невеликий проміжок часу ми пережили безліч драйвових “шоколадних” моментів: Національне Свято Шоколаду, солодкий майстер-клас, подорож Львівською Майстернею Шоколаду та захоплюючі мандри крізь століття у глиб історії шоколаду, аж до самого бога шоколаду Кецалькоатля (назву якого так і не змогли тоді запам’ятати)... Напевно, не має сенсу перелічувати усе, варто лише зауважити, що усі моменти назавжди закарбуватися в нашому серці.
Величезна подяка організаторам за наш “Шоколадний вікенд”, особливо Наталі, Раїсі, дядьку Андрію, Руслану та іншим. Дякуємо Вам за смачний вікенд у чарівному місті Львів. Також, велика подяка усім майстрам шоколадної справи Львівської Майстерні Шоколаду за файні цукерки ручної роботи. Ви зробили ці вихідні просто незабутніми! 5-6 березня 2016 р. Валерія та Максим"