Ваш кошик порожній

укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
укр eng
КРАМНИЦЯ ШОКОЛАДУ
Оплата та доставка
0 800 50 8338 tell_us@chocolate.lviv.ua
en
basket

Виставка "Арт і шоколад"

Виставка "Арт і шоколад" - проект Львівської майстерні шоколаду та відомого грузинського художника Автанділа Гургенідзе.

Одного разу відвідавши Україну, грузинський художник привіз додому багато солодощів з Львівської майстерні шоколаду. На обгортках, упакуваннях та валізці з шоколаду він намалював більше 50 картин. У травні ця виставка прилетіла з Тбілісі до Львова.
1 травня відбулось відкриття експозиції та прес-конференція, після якої художник провів майстер-клас зі створення шоколадної картини.

В межах проекту Львівська майстерня шоколаду випустила спеціальну лімітовану серію упакувань до популярних шоколадних виробів – набору цукерок «Вибране» та шоколадних тафель, на яких репродуктовано роботи автора. Цю продукцію разом із спеціальною листівкою з автографом художника поціновувачі шоколадного мистецтва мали можливість придбати під час виставки.

Автанділ Гургенідзе – художник, якого часто надихають незвичайні речі. Окрім внутрішніх та зовнішніх стін, паперу, полотна та інших звичайних поверхонь він любить малювати й на доволі незвичних об'єктах. Наприклад, крім написання картин він захоплюється екстремальним мистецтвом - його яскраві роботи можна побачити на висоті 3750 м — високо в горах (проект МЕТЕО), на фасадах багатьох будівель, гірськолижних станцій, на вуличках та площах грузинських містечок. Дипломна робота автора прикрашає станцію метро "Надзаладеві" в Тбілісі.